کد خبر:۸۸۲۰۷۵

هواشناسی| تا ۱۰ روز آینده خبری از باران در تهران نخواهد بود

مدیر کل هواشناسی استان تهران گفت: آسمان استان تهران تا ۱۰ روز آینده بی باران خواهد بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی جلالی، در خصوص وضعیت جوی و آب و هوایی پایتخت اظهار داشت: برای امروز یکشنبه بیستم مهرماه آسمانی صاف تا قسمتی ابری، گاهی وزش باد مورد پیش بینی قرار گرفته است.

جلالی با اشاره به اینکه حداکثر دما برای امروز ۲۰ درجه سانتی گراد و حداقل دما ۱۱ درجه سانتی گراد خواهد بود گفت: دمای هوای فیروزکوه ۴ درجه بالای صفر است و تا پایان هفته وضعیت آن پایدار خواهد بود و مرکز آبعلی در استان تهران طی ۲۴ ساعت گذشته با یک درجه سانتیگراد بالای صفر بعد از فیروزکوه سردترین شهر این استان بوده است.

مدیر کل هواشناسی استان تهران با بیان اینکه تهران حداقل تا ۱۰ روز آینده بی بارش خواهد بود، عنوان داشت: به سبب تقویت الگوی بندالی، انسداد باد‌های باران‌آور غربی بر روی خاورمیانه، آسمان استان تهران حداقل تا ۱۰ روز آینده از عبور سامانه‌های بارشی بی‌بهره می‌ماند.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار